Cine suntem

SC Bazy Auto Serv SRL a luat fiinta in 2005 din pasiunea pentru automobile si dorinta de a perfectiona continuu serviciile pe care le punem la dispozitia clentilor.

Colectivul tânăr dar pasionat de mecanică auto vă asigură de toată promptitudinea şi calitatea excelentă a lucrărilor efectuate la noi, având experienţa şi specializarea necesara reparării tuturor mărcilor auto existente: (FORD, VW, CITROEN, RENAULT, PEUGEOT, HONDA, FIAT, SKODA, OPEL, LAND ROVER, MERCEDES,DACIA, AUDI, NISSAN, TOYOTA, BMW, SEAT, HYUNDAI, MITSUBISHI, ş.a.).

Încredere și profesionalism

Service auto cu servicii profesionale de mecanică şi întreţinere. Principala trăsatură după care ne formăm clientela este seriozitatea şi calitatea înaltă a lucrării.

    Cel mai important pentru noi este respectul faţă de client exprimat prin punctualitate atât la recepţia autoturismului cât şi la predarea acestuia.

    Lucrăm cu flote şi cu posesori de maşini privaţi în egală masură. Oferim servicii de mecanică uşoară şi grea, electrică auto, diagnoză, geometrie computerizată 3D, încarcare cu freon, etc.

Clientul poate asista intr-un saptiu dedicat pe toata duratia reparatiei.

Clienti

Punem un mare accent în domeniul bunei comunicări cu clientul, pentru ca acesta să fie ţinut la curent cu stadiul reparaţiilor, fiind asistat şi sfătuit competent asupra tuturor întrebărilor şi nelămuririlor cu privire la maşina sa.

Service-ul nostru se distinge prin promptitudine, seriozitate, profesionalism şi adaptabilitate la nevoile şi cerinţele clientului. Acestea sunt cateva dintre atuurile pentru care suntem recomandaţi mai departe de clienţii nostri.

Parteneri

Pentru piesele de schimb colaborăm cu cele mai bune firme din domeniu, care asigură garanţia şi calitatea excelentă a acestora: AUTO NET IMPORT, AD AUTO TOTAL, INTERCARS, s.a.

Atât furnizorii cât şi clienţii noştri sunt mulţumiţi de colaborarea derulată cu unitatea noastră şi au în vedere dezvoltarea oricărui tip de colaborare şi în viitor.