S.C. Bazy Auto Serv SRL.

       Despre noi      

       Service auto cu servicii profesionale de mecanică şi întreţinere. Principala trăsatură după care ne formăm clientela este seriozitatea şi calitatea înaltă a lucrării. Cel mai important pentru noi este respectul faţă de client exprimat prin punctualitate atât la recepţia autoturismului cât şi la predarea acestuia.

      Transparenţa lucrării, într-o lume auto plină de ateliere neserioase, este extrem de importantă pentru noi. Prezentarea problemelor ce trebuie remediate se face alături de client, iar la cerinţa acestuia îi arătăm piesele înlocuite fară ezitare.

       Lucrăm cu flote şi cu posesori de maşini privaţi în egală masură. Oferim servicii de mecanică uşoară şi grea, electrică auto, diagnoză, geometrie computerizată 3D, încarcare cu freon, etc.

      Deţinem cel mai performant aparat de geometrie computerizată 3D existent pe piaţă.

 


       Proiecte derulate

       SC BAZY AUTO SERV SRL anunță finalizarea activităților proiectului “Dotare cu echipamente service auto“ Cod SMIS 18794.

       Proiectul a fost implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile acordate prin Regio-Programul Operational Regional 2007 – 2013, axa prioritara 4 “Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, domeniul major de interventie 4.3 “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”.

       SC BAZY AUTO SERV SRL a incheiat un contract de finantare cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in calitate de Autoritate de Management si cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti Ilfov in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional la nivelul regiunii Bucuresti-Ilfov.

       Proiectul a fost derulat in perioada perioada februarie 2012 – februarie 2013, in localitatea Bucuresti, regiunea Bucuresti-Ilfov, si a avut o valoare totala de 838.812,55 RON, din care finantarea nerambursabila este de 666.317,95 RON.In urma implementarii proiectului, care a constat in dotarea service-ului auto, au fost obtinute urmatoarele rezultate:

- Crearea unui atelier de mecanica si atelier electrica dotate cu echipamente moderne
- Crearea a noi 2 locuri de munca in cadrul microintreprinderii